Tack till alla frivilliga!

volontärer

Hej frivillig, nu firar vi dig och alla andra som bidrar!

Varje dag ger miljontals människor runt om i världen av sin tid för att hjälpa andra. Det vill vi uppmärksamma extra!

I samband med den Internationella frivilligdagen vill vi tacka och fira alla frivilliga som på olika sätt bidrar med ovärderliga insatser. Dagen instiftades av FN och infaller den 5 december varje år.

Frivilliga är både hjärtat och ryggraden i vår humanitära rörelse. Som frivillig i Svenska Röda Korset är du en del av rödakors- och rödahalvmånerörelsens omkring 16 miljoner frivilliga, och är på så sätt med och bidrar till att människor över hela världen får hjälp och stöd.

Vår sju grundprinciper guidar oss i allt vi gör och fungerar som vår gemensamma kompass. Läs gärna mer om hur de är högst levande i mitt eget arbete, samt hur de hjälper oss i allt det vi tar oss an gemensamt.

Så ett stort tack till dig! För att du på ditt unika sätt bidrar till Röda Korset: för medmänniskor i din närhet och medmänniskor i andra delar av världen, men också som en del av en gemensam röst för ett mer medmänskligt Sverige i en hållbar värld.

Bästa rödakorshälsningar och ett varmt TACK till dig!


Anna Hägg-Sjöquist

Ordförande Svenska Röda Korset

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!