Lär känna strategisk inriktning 2024-2030 i kretsen

Tygkassar med visionen.

Vad betyder strategisk inriktning 2024-2030 för just din krets? Hur hänger det som står i den nya strategin ihop med nuvarande strategisk inriktning 2020-2023? Hur ska kretsen tänka kring sin verksamhetsplanering? Lär känna och diskutera tillsammans i kretsen med hjälp av ett nytt arbetsmaterial.

Arbetsmaterial för kretsen - lär känna och diskutera strategisk inriktning 2024-2030 

Använd arbetsmaterialet för att inleda samtalen och diskussionerna om vad den strategiska inriktningen betyder för just er krets.  

Arbetsmaterialet innehåller ett antal frågor för reflektion och diskussion. Använd dem gärna som stöd i kretsens verksamhetsplanering.  

I arbetsmaterialet kan du också läsa om hur nuvarande strategi och nästa hänger ihop, och hur den verksamhet kretsen gör idag är fortsatt relevant in i nästa strategiperiod.  

Här hittar du arbetsmaterialet. 

Kretsen kommer om några veckor också kunna hitta mer stöd för verksamhetsplanering utifrån strategisk inriktning 2024-2030. Om ni är igång med verksamhetsplanering redan nu, fortsätt som ni brukar, så kan stödet komplettera senare i ert arbete.  

Fortsätt samtalen med andra rödakorsare  

Möten för att diskutera strategisk inriktning 2024-2030 anordnas både regionalt och nationellt under hösten.  

Delta på regionalt möte - varje regionråd kommer under oktober och november bjuda in kretsar till regionala möten för att lära känna och diskutera strategisk inriktning 2024-2030 tillsammans. Hör med ditt regionråd om datum och inbjudan.   

Delta på Kretsaktuellt – Kretsaktuellt är digitala möten som Svenska Röda Korsets styrelse bjuder in till för att diskutera aktuella frågor med kretsar. Under hösten är det Kretsaktuellt 26 oktober och 8 november, anmäl dig i kalendariet på Rednet. 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!