På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

Kretsarnas verksamhet i flyktingmottagandet går nu att rapportera

Ukrainare kommer till Sverige - Karlskrona

Kretsarnas verksamhetsrapportering som skickas månadsvis innehåller nu även ett frågepaket som avser verksamhet kopplat till flyktingmottagandet.

Från och med mars 2022 innehåller kretsarnas månadsvisa verksamhetsrapportering en ny flik som heter "Skarp kris/extraordinärt läge". Där kan kretsen rapportera verksamheter kopplat till flyktingmottagandet från Ukraina. Månadsvisa rapporteringen skickas till alla ordföranden, kretsanställda och e-postmottagare den första i varje månad och avser verksamhet från föregående månad.

Tack vare denna löpande månadsvisa rapportering kan både kretsens ordinarie verksamhet och krisinsatser sammanställas till en helhet som visar på den närvaro och kapacitet som vi i Röda Korset har.   

För att se alla frågor som ingår i kretsens verksamhetsrapportering och en stödmall som kan användas för att föra verksamhetsstatistik under pågående insats kopplat till flyktingmottagandet läs mer i Kunskapsbanken.

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!