Insamlingsrekord för ICA:s julkampanj

Hela 7,7 miljoner kronor! Så mycket samlade ICA in under sin julkampanj där de sålde Röda Korset-märkta varor till förmån för våra verksamheter runt om i landet. Helt fantastiskt!

Rosor, saffran, plommontomater och ägg var några av storsäljarna, som tillsammans med många andra varor möjliggjorde insamlingsrekordet.

– Vi är så glada och tacksamma för att så många vill vara med och bidra till våra verksamheter som läxhjälp, frukostklubbar, mötesplatser, matlagningsgrupper och många andra verksamheter som gör skillnad för de mest utsatta i samhället, säger Madeleine Ödquist, partneransvarig ICA.

Lokalt samarbete viktigt

Förutom julkampanjen så samarbetar ICA butiker med Röda Korset runt om i landet och vi har idag över två hundrafemtio samarbeten som gör skillnad lokalt.

– Vi är stolta över våra gemensamma insatser. Det lokala engagemanget är viktigt, speciellt i dessa tider när vi ser att människors utsatthet och behov
ökar, säger Peter Hägg, generalsekreterare ICA Stiftelsen.


2022-12-06 Julens viktigaste samarbete – ICA:s julkampanj är igång

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!