Julens viktigaste samarbete – ICA:s julkampanj är igång

I mer än trettio år har ICA och Röda Korset samarbetat för att minska hälsoklyftor, främja psykisk och fysisk hälsa, minska ensamhet och skapa ökad delaktighet – ett partnerskap vi är mycket glada och stolta över.

Nu har ICA lanserat årets julkampanj, där 86 produkter säljs till förmån för vårt arbete mellan vecka 46–51. Passa på att handla inför julen, och säga hej till din lokala ICA-handlare som gör en viktig insats i kampanjen!

Håll utkik efter ICA:s reklamfilm för kampanjen denna vecka på TV4, där Sebastian tänker tillbaka på hur ensamhet under julen känns. Under veckan gör vi också en take-over av ICA Stiftelsens Instagram, för att berätta om Röda Korsets arbete och vårt samarbete.

Vi ser fram emot kampanjen och ett fortsatt engagemang och samarbete under 2023 för att möta lokala behov och göra skillnad i närområdet – Röda Korset, Röda Korsets Ungdomsförbund och ICA-handlare tillsammans.

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!