Höj din kompetens inom digital kommunikation - anmälan öppen

Vi reser runt till fyra olika städer i Sverige och utbildar inom digital kommunikation.

I vår kommande strategiska inriktning 2024–2030 är ett av våra fokusområden digitalisering och innovation. Vi behöver stärka vår digitala kompetens löpande för att hänga med i det snabbföränderliga digitala landskapet. Den här utbildningen ger dig en bra grund att stå på.

I ett snabbföränderligt digitalt landskap ser vi behovet av ny kompetens – för att du ska hinna hänga med i allt det digitala som sker så erbjuder vi en ny utbildning i digital kommunikation, marknadsföring och sociala medier. Jobbar du med kommunikation idag eller har ett intresse att göra det framöver? Vill du lära dig mer redan nu? Bra, då är det här den rätta utbildningen för dig.

Bakgrund

  • Det finns ett stort behov av att ni som krets har den rätta kompetensen inom digital kommunikation, marknadsföring och sociala medier. Kompetensen möjliggör ”överlevnaden” i allt från digitala kampanjer, till annonser, insamling, fler frivilliga och en hög lokal närvaro i digitala kanaler.
  • Viktigt att höja förståelsen för digital kommunikation – hur den kan användas för att nå våra mål inom vår kommande strategiska inriktning 2024–2030.
  • Att ge inspiration, verktyg och ny kunskap för att ni själva ska kunna kommunicera ännu bättre – på ett planerat, medvetet och enkelt sätt.

Vi besöker fyra orter runt om i Sverige och vi hoppas att se just DIG där.

2023-03-07 - Helsingborg, kl. 18-20. Anmäl dig här.
2023-03-15 - Stockholm, kl. 18-20. Anmäl dig här.
2023-03-23 - Varberg, kl. 18-20. Anmäl dig här.
2023-03-29 - Luleå, kl. 18-20. Anmäl dig här.

Fyll i vårt anmälningsformulär via länkarna ovan så återkommer vi med en bekräftelse och mer information efter anmälningsperioden har gått ut. Utbildningstillfällen finns även i Kalendariet. För frågor och funderingar kontakta gärna Infoservice, info@redcross.se

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!