Vinnarna korade i årets Tradera tävling

Volontärer på secondhand-butik

Tävlingen har ännu en gång motiverat flera butiker att satsa lite extra på sin online försäljning och under april månad så slog butikerna tillsammans nytt försäljningsrekord.

Tävlingen var jämn men vi har nu fått ett resultat, vinnarna är…

  • Omsättning: Röda Korset Södermalm 41 060 kr
  • Success rate: Röda Korset Hässleholm 98,6 %
  • Högsta bud: Röda Korset Östersund 3 915 kr för en Erik Höglund vas.

Alla tre får varsitt superpresent kort som kan de till exempel kan använda till att göra något roligt tillsammans med kollegorna. Vinnarna annonseras av Tradera här.

Både Södermalm och Hässleholm har tidigare vunnit priser inom omsättning och success rate och även i år levererar de och kammar hem ett pris till sin butik. Båda kommenterar att de är väldigt glada att de har lyckats vinna ännu en gång. Östersund berättar att de i höstas fick in en volontär för uppdraget och att tävlingen motiverat butiken extra och de är väldigt glada för vinsten. 

Södermalms butiken berättar att de har tidigare använt presentkortet för att samla anställda och volontärer för att äta middag på en båt, vilket troligtvis blir samma upplägg detta år med:

  • Det är ett otroligt trevligt sätt att vara tillsammans, och att även kunna visa vår tacksamhet till volontärerna som gör ett fantastiskt jobb med att hjälpa verksamheten.  

De berättar även att en fortsatt satsning på e-handeln kommer göras genom att börja lägga ut tjugo varor varje vecka i stället för tio. Idag spenderar de en 2–3 timmar för att lägga upp och hantera tio annonser i veckan. Här kommer de även se över variationen på de saker som säljs och nya kategorier ska prövas framöver.

Vill ni starta upp er butik på Tradera eller kanske har ni en ny frivillig för uppdraget? Tveka inte på att kontakta vår Tradera kontakt som hjälper er att komma i gång:

Angelinn Lingemark angelinn.lingemark@tradera.com

För övriga frågor tveka inte på att kontakta oss på secondhand@redcross.se.

 

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!