På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

Viktigt att veta om årets EKS

I januari skickas länken ut för Ekonomisk Sammanställning 2021. Det sker på samma sätt som förra året. Läs mer här om det stöd du kan få.

Den Ekonomiska Sammanställningen (EKS) kommer att rapporteras i samma verktyg som förra året. Kretsar rapporterar EKS via länken som mejlas till kassör, likvidator och ordförande i kretsen i början av januari 2022.

Se till att kontaktuppgifter är uppdaterade i Redy

För att informationen ska komma fram till rätt personer behöver uppgifterna i Redy vara uppdaterade. Vi vill be er att uppdatera uppgifterna själva i Redy, eller ta kontakt med Infoservice per telefon 0771-19 95 00 eller e-post info@redcross.se vid behov av support.

Ändringar i EKS 2021 är minimala

Vi gör en omplacering i verksamhetskoder.

Verksamhetskod 510-Second Hand Café ändrar namnat till 510-Mötesplats/ Second Hand Café flyttas från verksamhetsområde Krisberedskap och kapacitet till verksamhetsområde Hälsa och vård. Den andra ändringen är inom insamlingsverksamhet där vi lägger till en egen ruta för Överlämnade/ Erhållna medel vid kretssammanslagning, för att kunna skilja åt flytten av medel vid kretssammanslagning från andra bidrag som skickas mellan kretsar. De uppdaterade verksamhetskoderna kommer skickas tillsammans med EKS-blankett i mitten av december.  

Webbinarium: Att rapportera i EKS - för kretsar

Vi ordnar webbinarium, för att visa hur rapporteringsverktyget fungerar. Läs mer och anmäl dig via länkarna nedan.
2022–01–17 Att rapportera i EKS –för kretsar (sista anmälningsdag 2021-01-16)
2022-01-24 Att rapportera i EKS - för kretsar (sista anmälningsdag 2021-01-23)

Mer info om EKS hittar ni på Rednet Kretsens ekonomiska sammanställning

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!