Infoservice har för närvarande mycket hög belastning i telefon och mejl, vi svarar alla snarast möjligt.

På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

Vad tycker du om verksamhets-rapportering 2021?

En checklista och två pennor.

Under 2021 skickas en månadsvis enkät ut till alla kretsar som syftar till att löpande samla in resultat från verksamheterna. Vi skulle vilja veta vad ni kretsar tycker om upplägget av kretsarnas verksamhetsrapportering 2021.

Fokus för rapporteringen är vilka av kretsens ordinarie verksamheter, trots covid-19, har kunnat bedrivas. Men även specifika insatser i samband med covid-19, exempelvis stödinsatser vid vaccination. Läs mer om upplägget 2021 på Rednet. 

Vi har tagit en fram en kort utvärdering för att samla in tankar och erfarenheter. Vi räknar med att den tar cirka 5 minuter att besvara. Utvärdering är ett första steg för att samla in lärdomar från kretsar om verksamhetsrapporteringen. I utvärderingen kan ni även göra en intresseanmälan att ingå i referensgrupp som ska vara med och titta på det långsiktiga upplägget för verksamhetsrapportering. 

Ni hittar utvärderingen här. 

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!