Röda Korsets folkhögskola bygger poddstudio

Två män inne i en poddstudio på röda korsets folkhögskola.

Nu satsar Röda Korsets folkhögskola på att bygga upp en egen poddstudio för att öka kvaliteten och skapa bättre förutsättningar för poddskapandet. Att göra poddar har länge varit ett stående inslag på profilkursen Genus och mänskliga rättigheter.

På kursen Genus & mänskliga rättigheter på Röda Korsets folkhögskola i Stockholm, är kommunikationsarbete en viktig del av kursinnehållet. Deltagarna får lära sig att använda olika verktyg, som till exempel poddar, sociala medier och workshops, för att kunna föra ut ett budskap och påverka. 

I och med uppbyggandet av den nya poddstudion kommer även andra kurser på skolan att få lära sig att göra podcasts. Just nu samarbetar den behörighetsgivande gymnasiekursen Sikta mot högskolan med genuskursen i poddandet. Vi ser med spänning fram emot resultatet!

Skolans poddar kommer att läggas upp kontinuerligt på hemsidan. Välkommen att lyssna hälsar deltagarna!

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!