Infoservice återgår till ordinarie tider från och med 1:a oktober. Teleöppet-tider blir då vardagar kl. 10-12 och 13-16.

Världen förändras – gör om, gör rätt

Nu kör vi i gång med en ny spännande kampanj!

Kriget i Ukraina, hög inflation, prishöjningar för energi och el, klimatförändringar, ökad osäkerhet kring livsmedelsförsörjningen och stigande levnadskostnader är exempel på utmaningar vi står inför. Det nya världsläget är på många sätt dystert, men utgör även en möjlighet för oss att ställa om till en mer hållbar värld.

Kampanjen “Världen förändras – gör om, gör rätt” lyfter vikten av återbruk i omställningen mot ett miljömässigt-, socialt- och ekonomiskt hållbart samhälle. Att handla second hand, redesigna befintliga plagg och laga trasiga kläder är enkla och effektiva sätt att bidra till en mer hållbar värld. Med kampanjen vill vi uppmuntra och inspirera fler att använda befintliga resurser på ett smart och kreativt sätt.

Kampanjmaterial

Tryckt material, kampanjbeskrivning samt delningsbilder till sociala medier finns för beställning och nedladdning i Föreningsbutiken. Kampanjperiod: mars–juli 2023.

Nu kampanjar vi!

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!