Infoservice återgår till ordinarie tider från och med 1:a oktober. Teleöppet-tider blir då vardagar kl. 10-12 och 13-16.

Vårkampanjen är igång!

Vårkampanj 2022

Med kampanjen ”Så mycket mer än second hand” vill vi lyfta fram vårt hållbarhetsarbete från ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv.

Vi framhäver allt viktigt våra second hand-verksamheter bidrar till, från språkträning, stöd till äldre och ofrivilligt ensamma, till återvinning av textilier.

För att ja – vi är så mycket mer än second hand! Vi bidrar till ett hållbart och medmänskligt samhälle både genom att möjliggöra återanvändning men också genom att bidra till Röda Korsets viktiga hjälpverksamheter i Sverige och världen. Det vill vi berätta mer om för våra kunder!

Syftet är i första hand att verka varumärkeshöjande, och tyngdpunkten utgörs av digitalt material.

Under kampanjperioden kommer vi att sprida budskapet genom digital annonsering, SoMe och influencer-samarbete med viktiga hållbarhetsprofiler.

Ladda gärna ner kampanjmaterialet till sociala medier och sprid budskapet i era kanaler.

Allt kampanjmaterial finns för nedladdning i Föreningsbutiken och ligger under Second hand / Kampanjmaterial / Vårkampanj 2022

För att planera era aktiviteter under året följ gärna vår gemensamma kampanjplanering för Lokal insamling och Second hand. Kampanjer 2022 - lokal insamling och second hand – Kunskapsbanken (rodakorset.se)

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!