Vårens Tradera tävling börjar snart

Traderatävling

Varje vår och höst håller Tradera en tävling för våra butiker och vårens tävling varar under hela april månad. I början av Maj kommer vi kunna utse tre glada vinnare som vinner fina priser.

Butikerna tävlar i tre grenar och Tradera står för vinsten: 

  • Omsättning: Kretsen med högsta försäljning vinner ett Superpresentkort till ett värde av 10 000 kr.
  • Genomförsäljningsgrad: Kretsen med högst försäljning per antal upplagda annonser vinner ett Superpresentkort till ett värde av 5 000 kr.
  • Högsta bud: Kretsen som säljer den annons med högsta budet vinner ett Superpresentkort till värde av 5 000 kr.

De vinnande butikerna kommer få ett superpresentkort utställt på GoGift, där ni kan välja er gåva fritt från en rad olika företag som kommer hela butiken till godo. 

Inte anmält er än? Gör det här

Anmäl er butik på Traderas tävlingssida 

(Psst... det är inte för sent att anmäla sig och det går att anmäla sig under hela april. Försäljningen från hela månaden räknas). 

Vill du vara med och utveckla tävlingen? 

Vi kommer i Maj hålla ett digitalt möte med de aktiva butikerna kring hur vi kan vidare utveckla tävlingsformen hos Tradera. Vill du vara med och påverka så skicka ett mejl och anmäl intresse till oss på secondhand@redcross.se.

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!