Vår migrationsexpert medverkade i Musikhjälpen

Musikhjälpen är igång, ett initiativ av Radiohjälpen i samarbete med Sveriges Radio och Sveriges Television. Årets tema för insamlingen är ”För en tryggare barndom på flykt från krig”, ett mycket viktigt, berörande och engagerande tema.

Röda Korsets migrationsexpert Alexandra Segenstedt har under veckan medverkat i sändningen två gånger och informerat om den otrygga och farliga situation som alla barn på flykt befinner sig i samt berättat om Röda Korsets viktiga arbete längst med flyktvägen och hur vi hjälper till med familjeåterförening.

Alexandra medverkar även nu på söndag 18/12 runt klockan 18.00 live från Göteborg under finaldagen av Musikhjälpen. Missa inte hennes egen berättelse om när hon och Generalsekreterare Martin Ärnlöv besökte Centralamerika tidigare i höstas. En resa fylld med starka intryck och möten med människor som flyr undan fattigdom och konflikter.

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!