Vår Mediabank växer!

Digital bakning - Lindängen 2021

Vår gemensamma Mediabank växer så det knakar. Vi har precis passerat en magisk gräns och idag finns fler än 10 000 bilder i vår Mediabank! Det är också positivt att se hur många som faktiskt laddar ner bilder. Hittills i år har hela 2 828 unika filer laddats ner totalt 4 614 gånger.

En bild säger mer än 1 000 ord så passa på att förstärka ditt budskap med bra bilder. I Mediabanken hittar du både nationella och internationella bilder från Röda Korsets insatser såväl som annonser, generiska videos mm.

Ett bra exempel på en fin och inspirerande bild är tagen i Lindängen i Malmö. Här utforskar Röda Korset och Rädda Barnen tillsammans nya sätt för att nå ut till människor. På bilden syns Fadel Mourad och Mina Sharifiyan när de har digital bakning. Andra aktiviteter är digital odling och digital joggning.

Mer information om Mediabanken hittar du i Kunskapsbanken där du bland annat hittar länk till inloggning, dokument som Röda Korsets Handbok för bilder samt manualer med steg-för-steg-instruktioner mm.

Blir du nyfiken på vilken bild som laddats ner flest gånger under 2021…? Svaret hittar du här

Fler nyheter

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!