På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

Var med och påverka vilka som ska leda Svenska Röda Korset

Svenska Röda Korsets flagga

Ta chansen att nominera kandidater som du tycker skulle passa i vår nationella styrelse eller som föreningsrevisor från och med Riksstämman 2023.

Som medlem och som krets kan du nominera senast den 1 oktober. Lämna din nominering här.

Förutom personens namn och kontaktuppgifter, anger du om du nominerar personen till ordförande, styrelseledamot eller föreningsrevisor. Utöver detta behöver valberedningen motivering till varför du tycker att den här personen är lämplig samt att du har tillfrågat personen och hen har accepterat nomineringen. nomineringen. Läs mer i länken ovan om vilka förtroendeposter vi söker till och vad de innebär.

Har du frågor?

Om du har frågor mejlar du valberedningen@redcross.se. Om du vill läsa mer om valberedningens arbete finns mer information i Kunskapsbanken.

Välkommen med din nominering!

Relaterat innehåll:

Svenska Röda Korsets valberedning (rodakorset.se) 

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!