På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

Var med och fira Röda Korsets dag 8 maj!

Röda Korsets dag 8 maj - Facebook omslagsbild

Den 8 maj infaller Röda Korsets dag – en dag att fira och tacka alla frivilliga och uppmärksamma ert viktiga engagemang. Det senaste året har bjudit på både utmaningar och utveckling, och mer än någonsin behöver våra kretsar, frivilliga och anställda tack och pepp för sitt engagemang.

För att hjälpa till att tacka och sprida pepp samt uppmärksamma hur viktiga alla engagerade rödakorsare är har vi tagit fram material som kan användas för kretsen att skicka brev, mejl och/eller sprida via Facebook till alla rödakorsare.

Den här dagen vill vi att alla rödakorsare känner sig uppskattade. Vi hoppas att både kretsen, frivilliga och anställda kommer att sprida och skicka detta vidare.

Materialet finns i Föreningsbutiken. Materialet består bl.a. av en redigerbar pdf och redigerbart worddokument att använda för att skicka brev samt text och grafisk bild att använda i mejl eller på sociala medier.

Har du inget konto till Föreningsbutiken finns information om hur du skaffar det här

Fler nyheter

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!