EKS ska vara klar senast den 6 mars

En vänlig påminnelse om att rapportering av den ekonomiska sammanställningen-EKS pågår och ska vara klar senast den 6 mars!

Senast den 6 mars ska rapporteringen vara klar. Bokslutsjouren finns för dig som behöver hjälp med rapporteringen.

En vänlig påminnelse från Sweet system är skickat till kretsar med mejladress som tom idag inte har rapporterat och brev är skickat till de som inte har mejladress.


Rapporteringen av 2021 års verksamhet och bokslut (EKS) pågår och vi vill uppmuntra er att rapportera in era uppgifter så fort som möjligt, senast den 6 mars, så att vi kan slutföra den totala ekonomiska sammanställningen för verksamhetsåret 2021.

Rapporteringen är också, enligt vårt ekonomiska regelverk, en förutsättning för att kretsen ska få medlemsavgifterna utbetalda under 2022. Vi kommer innan utbetalningen kontrollera att kretsen skickat in fullständig rapportering (EKS inklusive årsbokslutsdokumentation) i tid.

Behöver du hjälp med rapporteringen, kontakta bokslutsjouren!

Under perioden 31 januari - 3 mars kan du få hjälp och svar på frågor från vår bokslutsjour, som bemannas av frivilliga och tjänstepersoner.

Ring 08-452 48 95 följande tider:
måndag – torsdag kl. 14.00 – 17.00 samt
måndag och torsdag kl. 17.00 – 20.00

Den 5 och 6 mars (lördag och söndag) är bokslutsjouren öppen kl. 09:00 – 12:00.

Du kan också mejla dina frågor till to: info@redcross.se

Mer information finns i Kunskapsbanken om Kretsens ekonomiska sammanställning-EKS 

Notera att Kretsens ekonomiska sammanställning (EKS) inte är samma sak som kretsens verksamhetsrapportering (även kallat Kretsrapporten).

Mer info finns i Kunskapsanken om Kretsens verksamhetsrapportering för 2022.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!