På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

Vaccinationsinsats för människor i utsatt situation

Vaccination på Rödakorshuset i Skärholmen

Coronakrisen har slagit hårt mot de mest utsatta och det är viktigt att hålla Mötesplatsen Rödakorshuset i Stockholmsförorten Skärholmen öppen för att möta behoven.

Lokalerna i Röda Kotsets hus har omvandlats till ett vaccineringscenter och det har varit efterlängtat både hos tjänstepersoner, frivilliga och besökare.

- Jättemånga har blivit vaccinerade hos oss under sommaren, berättar Farouk Hamzaoui, som är projektledare på Röda Korsets hus i Skärholmen.

- Vi testar oss också varje vecka för att försäkra oss om att inte sprida någon smitta här.

På Röda Korsets hus kan papperslösa och hemlösa migranter komma och duscha, tvätta kläder, få en vinterjacka, äta lite soppa samt fika och delta på en
av alla verksamheter som erbjuds. Läs mer om Röda Korsets hus

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!