Utvecklas inom krisberedskap - häng med på nätverksträffar!

Skogsbranden i Ljusdal 2018

 Under hösten fortsätter vi med regelbundna nätverksträffar om krisberedskap. Träffarna ger er möjlighet att ta upp frågor, tipsa varandra och få information om vilket stöd som finns att få. Varje träff har ett specifikt tema men exakt vad vi pratar om anpassas efter er deltagare och era önskemål.

Några av träffarna riktar sig specifikt till er som redan är färdigutbildade insatsledare och kommer att fokusera på utveckling av insatsledarrollen samt hur ni på bästa sätt kan använda de verktyg som tagits fram.  

Övriga träffar är öppna för alla oavsett förkunskap eller utbildningsnivå. Dessa träffar passar dels dig som vill ha lite stöd för att komma igång med det lokala krisberedskapsarbetet och dels dig som har kommit en bit på vägen och nu söker inspiration för att jobba vidare framåt. 

Anmälan och mer information finns i länkarna ovan eller i kalendariet på Rednet. 

Varmt välkomna! 

 

 

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!