Utbildning Second Hand online och tävling Tradera

Second hand - från butik till Tradera

För de kretsar som vill börja sälja online finns en utbildning att vara med på för att lära sig allt om det och den populära säljtävlingen på Tradera är tillbaka.

Nytt utbildningstillfälle Second Hand online.

Ett pass för dig som vill sälja online, detta behöver du veta för att lyckas med din e-handel på Tradera.

Med oss har vi Angelinn Lingmark från Tradera, som guidar rätt och visar framgångsfaktorer.

Var: Digitalt

När: 14 mars kl 10-12. (Vi startar upp kl 9.30 för att säkerställa att ljud och bild fungerar för den som är osäker)

Hur: Anmäl ditt deltagande på secondhand@redcross.se så skickar vi länk och inbjudan.

För vem: För lokalorganisationer som funderar på att starta butik eller vill uppdatera sina kunskaper. Tips! Är du redan igång men vill diskutera Tradera med Angelinn eller varandra så anslut kl 11. Det kommer finnas gott om tid för era frågor.

Fokus: Hur du kommer igång, väljer ut rätt produkter och ökar din försäljning. Vi tittar på topplistor och du får veta vilka knep som ökar sannolikheten att vinna april månads stora säljtävling, med fina priser i potten. Ta chans att ställa alla frågor du har runt Tradera och försäljning på plattformen.

Säljtävling på Tradera

Den populära säljtävlingen är tillbaka! Kretsarna tävlar mot varandra i tre grenar. Första pris är ett superpresentkort om 10 000 kr, andra och tredjepris 5000 kr, som er krets själva kan välja hur ni vill använda.

Anmäl er här

Fler nyheter

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!