Infoservice har för närvarande mycket hög belastning i telefon och mejl, vi svarar alla snarast möjligt.

På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

Uppföljning Riksstämman 2021

Riksstämma 2021 klubba

Vill du få en inblick om hur det var på Riksstämman? Se film om Riksstämman, läs den preliminära beslutslistan och kolla på bilder.

För dig som inte var med på Riksstämman eller för dig som bara vill uppleva delar av den igen finns nu en film om Riksstämman.


Nu finns en preliminär beslutslista på Kunskapsbanken. Det slutgiltiga protokollet är klart i månadsskiftet augusti/september.

Riksstämman antog två uttalanden. Det ena belyser människors ökande utsatthet, särskilt de som befinner sig på flykt. Det andra är ett tack till alla medlemmar och frivilliga som gjort fantastiska insatser under coronapandemin och en uppmuntran när vi nu börjar kunna blicka framåt. 


I Mediabanken finns bilder från Riksstämman. Bilderna är tagna i Mariahuset i Stockholm där sändningen av digitala Riksstämman gjordes.

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!