På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

Uppdaterat grafiskt manér och varumärkesplattform

Vi har uppdaterat vårt grafiska manér och tagit fram ett nytt koncept för hur vi kommunicerar – dvs hur vi ser ut, hur vi låter och vad vi säger. Syftet är att tydligare visa vilka vi är, vad vi gör och vad vi står för, för att på så sätt skapa ännu mer engagemang.

Rent konkret innebär detta att annonser, affischer och annat material kommer att börja se lite annorlunda ut. En av förändringarna innebär att vi inte längre använder typsnittet Meet me in brooklyn i våra rubriker. Istället ska vi använda Futura i rubriken eller det mer tillgängliga typsnittet Arial.

Vi byter inte ut allt material på en gång, utan uppdaterar det allt eftersom det behövs, på ett ansvarsfullt och resursmässigt hållbart sätt. Nytt material som tas fram ska förstås följa det nya manéret.

Se de uppdaterade grafiska riktlinjerna och exempel på hur det kan se ut i Kunskapsbanken.

Här hittar du mallar som följer vårt nya grafiska manér, för exempelvis presentationer i Powerpoint, eller inbjudningar.

 

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!