På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

Ungdomsförbundet bjuder in till Riksårsmötet

RÅM 2021

Efter förra årets digitala succé samt det fortsatta läget med hög smittspridning kommer Riksårsmötet även i år hållas digitalt.

Dagar fyllda med spännande diskussioner och fantastiska gemensamma aktiviteter väntar!

Förslag till nya stadgar

Under året har Förbundsstyrelsen gått igenom föreningens stadgar för att se vad som går att förtydliga och göra mer lättillgängligt, samt se hur stadgarna kan följa med organisationen in i framtiden. Två propositioner från Förbundsstyrelsen, varav en stadgeproposition har lagts fram och ligger redan nu ute på rkuf.se

Ny ordförande

På Riksårsmötet kommer vi även att tacka av vår nuvarande ordförande Vera Carlbaum-Wrennmark och välja en ny stjärna som ska leda RKUF under mandatperioden 2021-2023. Valberedningen arbetar för fullt för att ta fram ett förslag som kommer presenteras i handlingarna 7 maj. Under Riksårsmötet kommer valberedningens förslag ställas mot andra förslag för att sedan klubbas.

Under 30? Delta!

Medlemmar i Svenska Röda Korset är medlemmar i Röda Korsets Ungdomsförbund till och med året de fyller 30, och har rätt att delta på Riksårsmötet. För att vara med och rösta under Riksårsmötet måste du bli vald till ombud av din lokalförening. Om du inte vet vilken lokalförening du tillhör kan du mejla info@redcross.se.

Är du vald till ombud? Se till att anmäla dig senast den 19 maj om du inte redan gjort det!  

Över 30 år?

De som redan har fyllt 30 eller mer förra året är varmt välkomna att delta som observatörer på Riksårsmötet. Mejla riksarsmotet@redcross.se för att veta mer eller anmäl dig direkt i anmälningsformuläret! 

Frågor?

Besök Ungdomsförbundets hemsida för att veta mer eller mejla oss på riksarsmotet@redcross.se

Riksårsmötet 2021, här kommer vi!

 

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!