På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

Träffa den nya ordföranden Anna Hägg-Sjöquist på det digitala mötet Kretsaktuellt

Anna Hägg-Sjöquist

Det är snart dags för höstens digitala dialogmöte Kretsaktuellt som äger rum den 23 september. Där kommer du att få träffa den nya ordföranden Anna Hägg-Sjöquist och många andra förtroendevalda för att utbyta tankar och idéer om Röda Korsets framtid.

Dialogmötet kommer att följa upp Riksstämmobeslut och diskutera de strategiska satsningar vi har framför oss, både vad händer i höst och frågor med lite längre perspektiv. Ordföranden kommer inleda med att dela lite tankar och inspel och sedan bjuds det in till samtal i mindre grupper.

Kretsaktuellt är ett digitalt möte som vänder sig specifikt till förtroendevalda i kretsar och regionråd. Syftet med mötet är att ge utrymme för aktuella frågor som engagerar och utmanar kretsarna och organisationen i sin helhet. Mötet är till för dig som vill reflektera, lära av andra och hämta in inspiration till hur leda och utveckla en krets.

Kan det här mötet vara något för dig och vill du träffa och prata med förtroendevalda från andra kretsar? Då ska du anmäla dig på länken här nedan. Varmt välkommen!

Datum: 23 september kl 17 – 19

Online: Teams

Anmälan: sker via kalendariet

 

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!