Stort grattis, Vardagshjältar 2022!

Alicia, Marie-Louise från Röda Korsets Ukrainagrupp, Sofia och Manuela, fick ta emot blommor och diplom som årets Vardagshjältar.

”Vardagshjältar 2022. Hedersutmärkelse för gott samarbete och enastående insatser under året 2022. Tillsammans gör vi skillnad för människor i vår stad! Vi ❤️ Jönköping. Tilldelas: Röda Korset.”

Vilken överraskning – utnämningen Vardagshjältar av Pingstförsamlingen! Röda Korsets Ukrainagrupp i Jönköping blev tillsammans med personal på kommunens flyktingboenden inbjudna till Pingstkyrkan och Klingande Julkort.

– Jag fick förmånen att ta emot diplom och blommor för Röda Korsets insatser, berättar Marie-Louise Friberg i Ukrainagruppen, som ingår i Jönköpings kommuns rödakorskrets. Jag framförde tack från oss för uppskattningen, till alla som arbetar och till alla som skänker pengar till vårt arbete.

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!