På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

20 års-jubileum av secondhandbutiken i Höör

Secondhandbutiken i Höör firar 20 års-jubileum. Här är alla volontärer samlade  utanför butiken.

Vid 20 års-jubileet av secondhandbutiken i Höör var det cirka 20 volontärer som hjälptes åt med festligheterna. Det serverade tårta till alla kunder och totalt gick 100 tårtbitar åt.

Den 30 oktober hölls det 20 års-kalas i secondhandbutiken i Höör. Många kunder, givare och volontärer deltog i jubileet. Det bjöds på tårta och 100 tårtbitar gick åt (sponsrat av ICA).

Det delades även ut presenter till trogna kunder. Alla volontärer fick varsin T-shirt med texten: "Jag är en av 14 miljoner i 192 länder". Vilket såg fint ut och gav RK mycket goodwill.

I butiken säljs mest damkläder, men också mycket prylar (hushållsartiklar, glas och porslin) och även en hel del textil som handdukar.

— Från början var vi 5 envisa damer som ville starta en Kupa i Höör, vi stötte på en hel del motstånd, men gav oss inte. Vi öppnade i september 2001, berättar Kerstin Fehne Persson som är kupanföreståndare.

Nu finns det cirka 40 volontärer. Det är öppet för försäljning onsdagar och lördagar. Inlämning kan ske tisdag, onsdag och lördag.

 

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!