Se Röda rummet från 8 juni i efterhand

På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

Rekordökning av secondhandförsäljning via Tradera

Blandade saker från Second hand, Olskroken Göteborg

Att sälja second hand via auktionssajten Tradera har blivit en viktig och lönsam kanal för många kretsar det senaste året. Enligt Svensk Handels senaste prognos tros 40% av all handel ske online år 2030.

Under april månad omsatte kretsarna tillsammans över en kvarts miljon kronor på Tradera. Bra jobbat alla medverkande kretsar! Sedan vi började mäta omsättningen (i kronor) i augusti 2020 ligger ökningen på +839% för vår gemensamma sida och i senaste mätningen var 38 butiker ute med erbjudanden.

Heminredning går starkt och märken som Arabia, och formgivare som Stig Lindberg är hett eftertraktade online, men även samlarföremål eftersöks, så som Pokemonföremål och Tin Tin.

Här finns vår gemensamma sida på Tradera: Tradera | Köp & sälj begagnat & second hand

Vill er krets komma igång och testa second hand-online? Ta del av vår handbok för att ha en internetbutik:Handbok för Internetbutik Kunskapsbanken

Behöver kretsen ytterligare hjälp och stöd med att starta upp butik på Tradera, kontakta info@redcross.se

Fler nyheter

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt Röda Korset-konto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt Röda Korset-konto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!