På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

Ladda upp bilder som arkiveras för framtiden

Bland de bilder som finns i Mediabanken väljer vi varje år ut ett antal bilder som skickas till Riksarkivet där de arkiveras för framtiden.

Kanske har du som tjänsteperson bilder som du tycker ska sparas för framtiden? Som visar händelser eller verksamhet som skett under året och som du tycker är värda att arkivera? I så fall måste de laddas upp i vår Mediabank senast den 31 januari. Därefter påbörjar vi arbetet med att föra över bilder till Riksarkivet.

Vem laddar upp bilder i Mediabanken? På de flesta enheter finns enhetsredaktörer som du kan vända dig till för att få hjälp med detta, men har du frågor får du gärna höra av dig till mediabank@redcross.se så hjälper vi dig. Mediabanken används i första hand för att enkelt förvara och dela bilder inom inom Röda Korset. 

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!