Kampanjstart! Nu ska alla fynda hos hela Sveriges second hand

Second Hand hos Röda Korset - prylar.

Nu drar höstens stora second hand-kampanj igång! Målet är att fler ska upptäcka och besöka oss landet runt, samtidigt som vi hoppas att det ger en rejäl energiinjektion till alla er i butikerna!

Alla butiker har fått material

De allra flesta butiker ska ha fått kampanjmaterial skickat till sig och levererat denna veckan. Har ni inte fått materialet på fredag den 16/10 så hör av er till Infoservice. Allt material finns också att ladda ned eller beställa i Föreningsbutiken.

Hela Sveriges second hand!

Temat för kampanjen är ”Lätt att fynda i hela Sveriges second hand.” Med våra drygt 250 butiker över hela landet och ett sortiment med något för alla vill vi visa att vi är en aktör att räkna med, var man än befinner sig och vem man än är. From nu finns vi ju också på Tradera med ett samlat erbjudande som syns på en gemensam kampanjsida. I butiksmaterialet fokuserar vi också på vad pengarna går till, för att verkligen motivera kunderna att handla och lyfta såväl lokalt som internationellt arbete och frivilligas insatser.

Bred spridning av kampanjen

Kampanjen rullar nu i annonsering i sociala medier, och vi satsar också på lokal sökordsannonsering. Innehåll kommer att spridas i alla Röda Korsets egna kanaler som webb, sociala medier och Röda Korset magasin, och vi vill uppmuntra alla butiker och kretsar att sprida materialet även i sina egna kanaler! En hel del influencers kommer också att besöka våra butiker (t ex i Umeå och Göteborg), lyfta oss i sina kanaler och även synas i våra egna. Så håll utkik framöver och dela gärna!

Mer info om kampanjen och material (filmer, annonsmallar mm) att ladda ner hittar du i Kunskapsbanken

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!