Lyckad julfest på Rödakorshuset i Skärholmen

Musiker från SEB bjuder på julig konsert.

Riktig julstämning i Rödakorshuset i Skärholmen då det bjöds på konsert från SEB på kretsens julfest den första december. 

Julen står för dörren och den första december var det full aktivitet i Rödakorshuset i Kungens Kurva. Glädjen var stor bland de 55 besökare och frivilliga, som var på plats. Alla åt julmat och det blev en riktig julstämning i huset, följt av julmusik från SEB. Stämningen förstärktes ännu mer av ljuvliga dofter från köket. Hela tillställningen utstrålade värme och gemenskap. Varmt tack till alla som har hjälpt till före och efter festen hälsar Farouk Hamzaoui.   

SEB har tillsammans med unga musiker från Konserthuset genomfört en julturné till utvalda äldreboenden och organisationer runt om i Sverige för att sprida glädje i juletider. Tre ensembler bestående av unga musiker i åldrarna 16-19 år som Konserthuset valt ut via audition medverkade i julturnén. 

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!