Infoservice återgår till ordinarie tider från och med 1:a oktober. Teleöppet-tider blir då vardagar kl. 10-12 och 13-16.

Rödakorshuset – en del verksamhet är igång igen!

Yoga på Rödakorshuset i Skärholmen.

Att leva med att höra ordet Corona är inte alls kul och trots det så har vi kunnat anpassa vår verksamhet till rådande situation.

Coronakrisen slår hårt mot de mest utsatta och det är viktigt att hålla våra mötesplatser öppna för att möta behoven.

Kvinnogruppens verksamheter är igång igen båda fysisk och digitalt. Höjdpunkten är yoga.

Syftet med verksamheten är att uppnå fysisk och psykisk stabilitet, välbefinnande hos kvinnor samt etablera gemenskap för kvinnor i boendeområdet och våra nya besökare. Här skapas möjlighet att komma utanför hemmet och möjliggör för dem att få fördjupad förståelse för svenska samhället och även förstärka självkänslan.

Vill du också prova på olika aktiviteter så är du varmt välkommen till Hand i Hand Kvinnogruppen, som träffas på måndagar kl. 13:00 – 17:00 i Rödakorshuset på Jägerhorns väg 8 i Kungens Kurva!

Läs mer om Rödakorshuset

Fler nyheter

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!