På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

Nyfiken på några av våra aktuella insatser? Se Röda Rummet!

Röda Rummet, Johanna Uhlin och Martin Ärnlöv

Röda Rummet är Svenska Röda Korsets webbsändning som vänder sig till alla rödakorsare. Varje program innehåller en blandning av insatser vi gör lokalt, nationellt och internationellt.

- Vi har så oerhört många intressanta och viktiga aktiviteter på gång och vi vill med Röda Rummet dela information om aktuella insatser såväl som bidra till kunskapsdelning och inspiration. Vi hoppas också att programmet ska ge en känsla av stolthet och samhörighet mellan oss rödakorsare, säger Anna-Karin Modén enhetschef för kommunikationsenheten i tjänstepersonsorganisationen.

I den senaste sändningen från 23 februari gjordes en kort tillbakablick på året som gått och vi gick igenom de mål vi har framåt. Vi pratade om kretsstämmor, Riksstämman samt vårt arbete med att hjälpa till med vaccinationer.  Vi fick ockå en överblick över Röda Korsets arbete med människor på flykt och information om vad vi gör på plats i Syrien.

Se senaste sändningen av Röda Rummet i Kunskapsbanken. Där finns även tidigare program att se i efterhand. 

Skicka gärna synpunkter och önskemål om innehåll till infoservice.

Fler nyheter

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!