På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

Ungdomsförbundet bjuder in till Riksårsmötet 2022 i Uppsala

Det är med stor glädje vi på Röda Korsets Ungdomsförbund äntligen kan öppna upp för ett fysiskt Riksårsmöte som i år kommer äga rum i Uppsala mellan den 20-22 maj 2022.

Vi i personalen och förbundsstyrelsen ser så mycket fram emot alla spännande diskussioner, viktiga beslut och den där extra RKUF-glöden som infinner sig när vi träffas från olika håll i landet. År 2022 är det bland annat dags för oss att anta en ny policyhög, vilket är det dokument som styr hur vi inom organisationen agerar. Utöver det väljs en ny förbundsstyrelse och andra viktiga frågor diskuteras. Riksårsmötet är en rolig upplevelse där du som medlem får möjlighet att träffa andra engagerade.

Alla medlemmar är välkomna, men endast ombud utsedda av sin lokalförening har rösträtt. Medlemmarna väljer ombuden under lokalföreningens årsmöte. Varje lokalförening har ett visst antal ombud som beräknas utifrån antalet medlemmar. Om du vill representeradin ort måste du kontakta din lokalföreningsstyrelse eller valberedning i god tid innan ert föreningsårsmöte.

Bor du i Uppsala och vill hjälpa till som funktionär? Mejla ditt intresse till Riksarsmotet@redcross.se så återkopplar vi när vi närmar oss!

Hoppas att vi ses i Uppsala!

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!