Röda Korsets dag 8 maj

Röda Korsets dag 8 maj

Den 8 maj infaller Röda Korsets dag – det är vår dag och en dag att fira.

Som förra året så vill vi passa på att tacka alla er frivilliga och uppmärksamma ert viktiga engagemang både i Sverige och i världen. De senaste åren har bjudit på både utmaningar och massvis med utveckling. Mer än någonsin behöver ni; våra kretsar, frivilliga och anställda tack och pepp för allt ni driver och gör.

För att hjälpa till att tacka och sprida pepp samt uppmärksamma hur viktiga alla engagerade rödakorsare är har vi tagit fram material som kan användas.

I Föreningsbutiken kommer det inom kort att finnas ballonger och t-shirts med varumärkesbudskapet: ”En av 14 miljoner i 192 länder” att beställa.

Den här dagen vill vi att alla rödakorsare känner sig uppskattade, sedda och firade.

Har du inget konto till Föreningsbutiken finns information om hur du skaffar ett konto här

Klicka här för att komma till Föreningsbutiken

Ordna gärna med ett firande i butiker och på mötesplatser för frivilliga, besökare ock kunder genom att servera eller / och sälja fika, tårtor el dylikt och dela information om dagen i era kanaler.

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!