Röda Korset utsedda till årets handlare i Enköping

Lena Spong och Marianne Ek ifrån Enköpings Rödakorskrets tar emot Guldliljan ifrån Jonas Nyström på företagarföreningen.

Återanvändning, hållbarhet och internationell solidaritet gjorde Rödakorskretsen i Enköping till vinnare av årets guldlilja i kategorin bästa handlare.

Det är företagarföreningen Centrumsamverkan i staden som varje år delar ut pris till företag och handlare som utmärkt sig i att bedriva särskilt bra verksamhet. Som juryn uttrycker det: En handlare i tiden.

Motiveringen till priset

- Årets vinnare tävlar på lite andra villkor än andra handlare i Enköping, men bidrar till handeln på ett positivt sätt. Kupan är en mycket trevlig second hand-butik med ett lika brett utbud som ett varuhus fast i miniatyr. Där finns det mesta: Kläder, skor, leksaker, husgeråd, böcker, lampor och prydnadssaker. Dessutom har butiken en väldigt trevlig personal där alla jobbar som volontärer. Just i år känns det extra relevant att bejaka återanvändning, hållbarhet och internationell solidaritet. En handlare i tiden!

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!