Röda Korset under Almedalsveckan

Almedalen 2012

Första hjäpare på plats.

Tisdagen den 27 juni inleds Almedalsveckan i Visby. Svenska Röda Korset är på plats för att sprida kunskap om den humanitära situationen nationellt och internationellt.

Planeringen för vår medverkan under Almedalsveckan är i full gång. För den som är extra nyfiken på Svenska Röda Korsets medverkan kan redan nu ta del av befintligt program via hemsidan. Här kommer vi löpande uppdatera med aktuella seminarier och paneldiskussioner där våra representanter medverkar.  

Under Almedalen representeras vi bland annat av generalsekreterare Martin Ärnlöv, Anders Pedersen, chef för Röda Korsets internationella verksamhet, Ylva Jonsson Strömberg, krisbredskapschef på den nationella avdelningen samt Lotta Schneider, ordförande för RKUF.   

Under hela veckan kommer även första hjälpen-grupper från Röda Korset att finnas på plats runt om i Visby. 

Likt föregående år kommer regionrådet på Gotland att bjuda in till en gemensam träff för alla rödakorsare under Almedalsveckan. En bra möjlighet för alla som vill ses och lära känna varandra, utbyta idéer och erfarenheter. Mer information om evenemanget kommer inom kort men gör gärna en notering i kalendern redan nu då vi planerar att ses på kvällen den 27 juni.  

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!