Infoservice återgår till ordinarie tider från och med 1:a oktober. Teleöppet-tider blir då vardagar kl. 10-12 och 13-16.

Röda Korset Magasin #3 2022

Omslag Röda Korset Magasin #3 2022

Nytt nummer av Röda Korset Magasin! Hjälpen når fram, även under brinnande krig.

”Vi gör vad vi kan för att hjälpa”, säger Gherardo. ”Men det är inte riskfritt. Vi fick ställa bilarna en bit härifrån och gå till fots eftersom det ligger odetonerade minor på marken.”

Röda Korset har ett unikt mandat som gör det möjligt att hjälpa även där få andra organisationer når fram. Med hjälp av vår neutralitet och opartiskhet kan vi agera överallt, för de mest utsatta. I magasinets temareportage berättar Tom Potokar och Gherardo Pontradolfi som jobbar för ICRC om berättelser de tagit del av på plats i Irpin, Ukraina. Människor som inte lyckats fly bor kvar trots stor förödelse.

Läs hela det nya numret av magasinet på rodakorset.se

Prenumerera på Röda Korset Magasin – eller beställ i Föreningsbutiken!

I samband med utgivningen av varje nummer får vi ofta frågan om kretsar kan beställa magasinet. Och självklart går det alldeles utmärkt!

Det är kostnadsfritt för er som krets att beställa upp till 100 exemplar per nummer. Mejla in en prenumerationsbeställning till Infoservice, då får du och din krets varje nummer av tidningen levererad direkt till kretslokalen, mötesplatsen eller second hand-butiken. Det går också bra att göra beställningar i Röda Korsets webbshop Föreningsbutiken!

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!