Röda Korset Magasin – tema På flykt

Röda Korsets Magasin nov 2023

Gränser stängs samtidigt som konflikter, kriser och naturkatastrofer tvingar allt fler hemifrån. Just nu är 114 miljoner människor i världen på flykt, Mer om det i senaste Röda Korset Magasin.

Årets sista Röda Korset Magasin berättar om hur vi finns på plats för att hjälpa längs med flyktvägarna och tar dig även med till Syrien, där över 12 år av krig resulterat i en av de värsta flyktingkatastroferna i världen.

Läs hela det nya numret av magasinet på rodakorset.se

Prenumerera på Röda Korset Magasin – eller beställ i Föreningsbutiken

I samband med utgivningen av varje nummer får vi ofta frågan om kretsar kan beställa magasinet. Och självklart går det alldeles utmärkt!

Det är kostnadsfritt för er som krets att beställa upp till 100 exemplar per nummer. Mejla in en prenumerationsbeställning till Infoservice, då får du och din krets varje nummer av tidningen levererad direkt till kretslokalen, mötesplatsen eller second hand-butiken. Det går också bra att göra beställningar i Röda Korsets webbshop Föreningsbutiken!

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!