Röda Korset Magasin – nytt nummer med ny design!

Röda Korset Magasin - nytt nummer med ny design

Höstens första nummer av vår tidning ser lite annorlunda ut...

Efter att ha lyssnat på våra läsare har vi bland annat justerat storleken på texten och tagit bort pilar och linjer som en del har tyckt hindrat läsupplevelsen. Vi har fler bilder, något som många har önskat. Stort tack för alla värdefulla bidrag!

Vi hoppas att just du uppskattar förändringen när vi tar dig med till ett av världens värsta länder att vara flicka i – och berättar om hur diskriminering och brist på jämställdhet utmanas med Röda Korsets hjälp. Eller som Jessica Lokdor, 13 år i Sydsudan säger: ”Flickor ska inte giftas bort, vi ska gå i skolan.” Läs hela det nya numret av magasinet på rodakorset.se

Prenumerera på Röda Korset Magasin – eller beställ i Föreningsbutiken!

I samband med utgivningen av varje nummer får vi ofta frågan om kretsar kan beställa magasinet. Och självklart går det alldeles utmärkt!

Det är kostnadsfritt för er som krets att beställa upp till 100 exemplar per nummer. Mejla in en prenumerationsbeställning till Infoservice, då får du och din krets varje nummer av tidningen levererad direkt till kretslokalen, mötesplatsen eller second hand-butiken. Det går också bra att göra beställningar i Röda Korsets webbshop Föreningsbutiken!

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!