Röda Korset Magasin - nytt nummer om ökande fattigdom i Sverige!

Röda Korset Magasin omslag #1 2023

Människor som köar för att få mat. Barnfamiljer som inte har råd att sätta middag på bordet. I spåren av stigande inflation och ökande priser på bland annat mat och el hamnar nya grupper i ekonomisk utsatthet. Läs om hur Röda Korset nu skalar upp för att kunna hjälpa allt fler runt om i Sverige.

Men även om 2022 var ett krisernas år med ökad fattigdom i Sverige, krig i Europa, klimatförändringar och hungersnöd så händer det också bra saker som ger hopp om framtiden. I årets första nummer av Röda Korset Magasin ger vi er samtidigt tio goda nyheter att glädjas åt!

Läs hela det nya numret av magasinet på rodakorset.se

Prenumerera på Röda Korset Magasin – eller beställ i Föreningsbutiken!

I samband med utgivningen av varje nummer får vi ofta frågan om kretsar kan beställa magasinet. Och självklart går det alldeles utmärkt!

Det är kostnadsfritt för er som krets att beställa upp till 100 exemplar per nummer. Mejla in en prenumerationsbeställning till Infoservice, då får du och din krets varje nummer av tidningen levererad direkt till kretslokalen, mötesplatsen eller second hand-butiken. Det går också bra att göra beställningar i Röda Korsets webbshop Föreningsbutiken!

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!