Röda Korsets nya Stockholmskontor

Lindhagensgatan 126

De nya lokalerna på Lindhagensgatan är mer ändamålsenliga. Att säkra att vi har optimala lokaler, både ur ett verksamhetsperspektiv och kostnadsperspektiv är vår skyldighet.

Det är Röda Korsets ansvar att förvalta givarnas pengar och säkra att medel i så stor utsträckning som möjligt kommer direkta ändamål tillhanda. 

Efter en omfattande behovsanalys, urvalsprocess och förhandling så har vi signerat avtal för vår nya lokal på Lindhagensgatan 126 i Stadshagen på Kungsholmen. Flytt planerad till 1 november 2023. Den nya lokalen är väsentligt mer kostnadseffektiv än vårt nuvarande kontor på Hornsgatan.

Vårt nya ändamålsenliga kontor

De nya lokalerna på Lindhagensgatan är mer ändamålsenliga för vårt önskade arbetssätt. Målet har varit att vår nya lokal ska vara lättare att överblicka och vara mer levande med färre våningsplan. Lokalen ska vara flexibel och stödja det digitala och hybrida arbetssättet.

Den nya lokalen ligger i ett levande närområde och med samtliga arbetsplatser på samma våningsplan, vilket kommer göra att vi enklare kan hitta bra sätt att arbeta tillsammans. Den nya lokalen har fler anpassade mötesrum för både små och stora möten samt kreativa och sociala ytor. En del av lokalen är avsedd för externa besökare och Röda Korsets vårdförmedling.  

Vart vänder jag mig om jag vill veta mer? 

Kunskapsbanken har vi en tillägnad sida där du kan hitta information om det nya Stockholmskontoret, senaste nytt inom projektet samt en FAQ.  

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!