Röda Korset i Trollhättan blev Årets Brobryggare!

Röda Korset Trollhättan Årets Brobyggare 2022

Röda Korset i Trollhättan tilldelades utmärkelsen Årets Brobyggare 2022 för sitt arbete med ensamkommande barn och ungdomar.

2022 går utmärkelsen Årets Brobyggare i Trollhättan till Röda Korset Trollhättan, i samarbete med Röda Korset Vänersborg. Kretsens frivilliga har kämpat för att skapa hopp och en framtid hos hundratals unga ensamkommande ungdomar. Genom uthållighet, kampanda, samarbetsförmåga och kunskaper har kretsen skapat förutsättningar för merparten av ungdomarna att kunna få ett liv med egen försörjning.

– Hade inte Röda Korsgänget varit så fantastiskt hade vi inte kunnat åstadkomma något alls. Stödet vi ger varandra är avgörande för att orka det som vi tycker är nödvändigt att göra, säger Lena Malmlöf Hummerhielm, frivillig Röda Korset.


Se fler bilder på kretsens Facebooksida

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!