Riksstämman 2021 är avslutad – vad händer nu?

Bakom kulisserna på Riksstämman 2021

En hel vecka av diskussioner och beslut i olika digitala forum är nu slut. Många beslut har fattats bland annat har stadgarna reviderats, motioner behandlats och det har valts en ny ordförande samt styrelse.

På Rednet finns nyheter som publicerats under Riksstämmans gång. Har du missat dem så finns alla här

Närmast i tiden för att ta del av återrapportering från Riksstämman är Röda rummet och Kretsnytt.

Röda rummet är 8 juni kl.15-16. Röda rummet är ett webb-tv program för rödakorsare. Här får du information om aktuella händelser i vår organisation, vi får också höra goda exempel där vi kan lära av varandra. I sändningen 8 juni kommer det att vara stort fokus på Riksstämman och vi kommer bl.a. att få höra en intervju med vår nya ordförande Anna Hägg-Sjöquist. Länk till sändningen kommer att finnas på Rednets startsida.

Kretsnytt skickas ut ca 11 juni och är ett internt nyhetsbrev som kommer ut cirka åtta gånger per år. Det innehåller viktiga nyheter och aktuell information för dig som är förtroendevald eller volontär i våra verksamheter. Även i Kretsnytt kommer det vara mycket information om Riksstämman. Är du inte prenumerant kan du bli det genom att fylla i dina uppgifter i rutan till höger på Rednets startsida.

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!