Infoservice återgår till ordinarie tider från och med 1:a oktober. Teleöppet-tider blir då vardagar kl. 10-12 och 13-16.

Sju miljoner från ICA:s kunder till Röda Korset

Resultat Ica Julkampanj 2021

Drygt 100 ICA-produkter såldes till förmån för Röda Korset under Julkampanjen. Pengarna går till vårt arbete i Sverige med fokus på hälsa, gemenskap och social inkludering.

– Vi är glada över att, tillsammans med alla butiker och kunder, kunna fortsätta att bidra med rekordresultat för att stötta det viktiga arbete med att föra människor närmare och in i ett sammanhang under en tid som dessvärre präglas av ensamhet, oro och avstånd, säger Peter Hägg, tf generalsekreterare på ICA Stiftelsen.

– ICA och Röda Korset har samarbetat i över 20 år och det är vi mycket stolta över. Det är fantastiskt att ICAs kunder under julen bidragit med 7 miljoner kronor till Röda Korsets nationella arbete. Genom detta kan vi hjälpa ännu fler människor och skydda de mest sårbara i Sverige, säger Martin Ärnlöv, generalsekreterare på Röda Korset.

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!