Rekryteringskampanj i höst!

Vaccinationsinformation i Lindängen, Malmö.

I höst kommer vi att genomföra en centralt driven kampanj som ska gynna dem av er som vill rekrytera nya frivilliga oavsett om ni är igång sedan tidigare eller inte.

Anmälan till att delta i kampanjen kan göras från och med den 1/7 och fram till 8/9.

Anmäler ni ert intresse att delta så kommer ni att få tillgång till redigerbara mallar i Föreningsbutiken, tre olika utbildningstillfällen för att lära er mer om ReachMee och mycket mer matnyttigt för att stödja i ert rekryteringsarbete.

Kampanjen riktar sig till er som behöver och vill rekrytera nya frivilliga inom alla verksamhetstyper (läs mer om de här) och alla frivilligbehov som ni som krets och lokalförening (RKUF) kan tänkas ha. Vi kommer centralt att lägga pengar på att driva trafik och intressenter till de annonser ni publicerar i ReachMee. Initiativet till detta kommer ur ett riksstämmobeslut och detta blir således den första av en årlig satsning på frivilligrekryteringsstöd.

Anmäl er här redan idag! 

Sista anmälningsdatum är 15/9.

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!