På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

Profilbutiken uppdateras!

Tisdagen den 19:e januari uppdateras vår Profilbutik hos Meri. Vi kommer nu ha en bättre och säkrare lösning i webbshopen.

Uppdateringen gör att butiken kommer behöva hålla stängt under några timmar, från 07:00 och fram till lunch. På eftermiddagen hoppas vi på att allting ska vara igång igen.

En nyhet i vår ”nya” profilbutik är att lösenordskraven uppdaterats. Krav på nya lösenord är att det är minst 10 positioner (tecken) och att lösenordet innehåller både små och stora bokstäver samt siffror. Vi rekommenderar alla gamla användare att logga in och byta lösenord om inte det nuvarande uppfyller dessa nya krav.

I samband med ändringarna har vi också fått en ny webb-adress. Till en början kommer besökare till den gamla adressen att automatiskt skickas till rätt plats, men den gamla URL’en kommer så småningom att släckas. Nya adressen är http://e-line.meri.se/sv036

Meris kundtjänst är bemannad för att möta alla frågor som kan tänkas dyka upp i samband med uppdateringarna, de nås på meriweb@meri.se

Läs mer om profilbutiken i Kunskapsbanken: Profilbutiken via Meri

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!