Prenumerera på Röda Korset Magasin – eller beställ i Föreningsbutiken!

I samband med utgivningen av varje nummer får vi ofta frågan om kretsar kan beställa magasinet. Och självklart går det alldeles utmärkt!

Det är kostnadsfritt för kretsar att beställa upp till 100 exemplar per nummer. Det enklaste är att mejla in en prenumerationsbeställning till Infoservice. Då får kretsen varje nummer av tidningen levererad direkt till kretslokalen, mötesplatsen eller second hand-butiken. I mejlet anger du till vilken kretsadress som tidningen ska skickas och hur många ex just din krets behöver av varje nummer.

Det går också bra att göra beställningar i Röda Korsets webbshop Föreningsbutiken. Förutom magasinet kan du där även beställa andra trycksaker, utbildningsmaterial, brevpapper, kuvert och insamlings- och butiksmaterial till second hand-butikerna. Här hittar du Länk till webbshopen Föreningsbutiken via Åtta.45

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!