På rednet.rodakorset.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. 

Läsa mer om kakor

Påminnelse! Fördjupa arbetet med er lokala krisberedskap - anmäl er till höstens nätverksträff

Kvinna söker i Kunskapsbanken

Årets nationella nätverksträff i lokal krisberedskap kommer gå av stapeln vid två valbara tillfällen i höst, 21 oktober och 24 oktober.

De senaste åren har vi runt om i landet arbetat med lokal krisberedskap. Krisberedskapsplaner har tagits fram, faktiska krisinsatser har genomförts och samverkan har påbörjats med externa aktörer.

Årets nationella nätverksträff i lokal krisberedskap sker vid två valbara tillfällen i höst, den 21 oktober och den 24 oktober.

Träffen riktar sig till kretsar som tagit tydliga steg framåt ikrisberedskapsarbetet - ni har skrivit er krisberedskapsplan och vill utvecklas vidare. Nätverksträffen riktar sig även till dig som har en frivilligroll inom den lokala krisberedskapen – som Första hjälpare, Krisstödjare, Insatsledare eller Insatsansvarig. Nätverksträffen kommer fokusera på aktivitet med lärande inslag.

Sista anmälningsdagen för båda träffarna är söndagen den 3 oktober.
2021-10-21
2021-10-24

 

 

 

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!