Ny secondhand-butik invigd i Kristianstad

Ny butik Kristianstad

Den 5 april invigdes den nya secondhand-butiken på cirka 350 kvm på Östra Vallgatan 9 i Kristianstad. Flytten gick bara några kvarter in till en mer central del av stan. Här målades väggar ljusa och befintlig inredning från tidigare butik kunde man behålla.

Ny kundkrets och ökad försäljning

Sedan öppningen av secondhand-butiken har man sett en bättre försäljning än tidigare och den nya butikens läge har medfört en helt ny kundkrets. Många kunder kommer till butiken på lunchen och de upplevs som mindre priskänsliga. Bland besökarna syns även en yngre målgruppgrupp än tidigare. Det ligger flera skolor i närheten och nu hoppas de även kunna locka till sig yngre som vill engagera sig i butiken.

Personalen förväntade sig att gåvoinflödet skulle sjunka rejält i och med flytten men än så länge har det inte skett.

Vi kan inte längre ta emot större möbler men vi har tänkt att bli än mer aktiva på att hjälpa till att hämta gåvor säger butiksansvarig Kristina.

Kommentera artikeln

För att kommentera och läsa andras kommentarer behöver du vara inloggad med ditt rödakorskonto. Logga in genom att klicka på figuren högst upp till höger. Vi använder kommentarstjänsten Commento. Innan du loggar in första gången behöver du aktivera ditt rödakorskonto.

Har du en fråga, kontakta Infoservice.

Kontakta Infoservice

0771–19 95 00 

Fråga oss i chatten!